23948sdkhjf

Nye medejere hos århusiansk ejendomsudvikler

Efter otte benhårde måneder får Bricks A/S nu ny luft via en kapitaludvidelse, der samtidig medfører en udvidet ejerkreds.
Det århusianske ejendoms- og projektudviklingsselskab Bricks A/S har netop gennemført en kapitaludvidelse og samtidig udvidet ejerkredsen.

De nye aktionærer er en række selskaber, der er ejet af shipping- og forretningsmanden Peter Bohnsen og dennes familie:

- Kapitaludvidelsen giver os nye muligheder for at gennemføre vores målsætning om at skabe en af landets bedste og mest veldrevne ejendomsporteføljer, siger Martin Busk, direktør og medejer hos Bricks A/S.

Bricks arbejder med renovering, nybyggeri samt ejendomsinvestering, og Martin Busk erkender, at det seneste år, og specielt de seneste otte måneder, har været benhårde. Men nu ser han og medejer Philip Foss fremad:

- Kapitaludvidelsen er et offensivt træk, der er nødvendigt for at sikre virksomhedens økonomiske mål. Det er en fantastisk situation for Bricks, og vi anser samarbejdet med selskabets nye partner, Peter Bohnsen, som værende et perfekt match, fastslår Martin Busk.

Fornuftige og forsigtige opkøb
Med ny kapital i baghånden går Bricks den kommende periode i møde med store forventninger. Der bliver dog ikke tale om nogen storoffensiv i et marked, der af Martin Busk betegnes som både attraktivt og særdeles vanskeligt at arbejde i:

- Vi går nu på fornuftigt og forsigtigt indkøb af gode og sunde ejendomme; dels hos bankerne, der ligger inde med mange spændende objekter, og dels i det almindelige marked, hvor der specielt nu er mulighed for interessante handler, siger han.

Ud over at investere i nye rentable ejendomme fortsætter Bricks efter kapitaludvidelsen - via datterselskabet Bricks Ejendomme A/S - sine aktiviteter med at drive selskabets eksisterende ejendomsportefølje, ligesom man fortsætter sine aktiviteter inden for nybyggeri og projekter på ejendomsmarkedet.

Bricks A/S vil i sin nye konstellation udelukkende have fokus på ejendomsmarkedet. De øvrige selskaber, som tidligere var helt eller delvist ejet af Bricks A/S, fortsætter under selskabet FossBuskA/S. Det drejer sig om selskaberne Bricks and Two A/S, Bricks Concept ApS, Bricks Projektudvikling A/S og Bricks Spa Wellness A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08