23948sdkhjf

DLH nedjusterer 2009-forventningerne

Lave salgspriser og faldende omsætning får nu DLH til at nedtone forventningerne til årsregnskabet. De lyder nu på 300-330 mio. i underskud og en omsætning på 3,6 mia. kroner.
Dalhoff Larsen & Horneman har i årets tredje kvartal oplevet fortsat nedgang i omsætning og realiserede salgspriser, og koncernen vurderer, at markedsudviklingen i den resterende del af året vil forblive på et lavt niveau.

Derfor har ledelsen nu valgt at nedjustere de resultatforventninger, som blev udmeldt i forbindelse med halvårsrapporten tilbage i august.

Forventningerne til omsætningen nedjusteres således fra 4,0 til 3,6 mia. kroner, mens der fremadrettet kalkuleres med et underskud i intervallet 300-330 mio. kroner.

Tidligere på måneden lancerede DLH en omfattende spareplan , og koncernen oplyser, at man fremadrettet vil arbejde på ” yderligere ændringer af struktur og organisation tilpasset det nye markedsniveau med henblik på at genskabe selskabets lønsomhed ”.

Det betyder, at yderligere omkostninger til rekonstruktion ikke kan udelukkes, men koncern-ledelsen fremhæver samtidig, at man som følge af reduktionen i arbejdskapitalen forventer et stort positivt cash-flow i størrelsesordenen 180 mio. kroner til næste år.
Læs mere om: DLH
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172