23948sdkhjf

Engsø Gruppen overtager Randers-firmaer

Herlev-koncernen fortsætter den senere tids opkøb med overtagelsen af WO Entreprise A/S og Råsted Byggefirma A/S, der videreføres som en samlet enhed under navnet WO Råsted.
For tre uger siden offentliggjorde Engsø Gruppen købet af Svend Mortensen A/S i Herning, og nu har Herlev-koncernen igen været på opkøb i det jyske.

Denne gang er der tale om håndværksfirmaerne WO Entreprise A/S og Råsted Byggefirma A/S i Randers, der lægges sammen og videreføres under navnet WO Råsted. Det nye firma får 45 medarbejdere:

- Det nye håndværksfirma får frie hænder til at agere i markedet, men fra centralt hold bakker vi op med know how, administration og et solidt økonomisk rygstød, så papirbøvlet elimineres og indsatsen kan fokuseres mod konkrete opgaver og kunder samt firmaets videre udvikling, siger Per Engsø Larsen, administrerende direktør hos Engsø Gruppen.

Engsø Gruppen har udnævnt 47-årige Martin Jensen som direktør for WO Råsted. Han har siden 2007 været driftschef hos WO Entreprise og ser store perspektiver i det nye firmas muligheder i byggebranchen:

- Med fusionen har vi fået en ny stor håndværksvirksomhed uden det sædvanlige administrative åg og med et stærkt fagligt og økonomisk bagland, der sætter os i stand til at løfte de største opgaver samtidig med, at vi udvikler virksomheden og dens kompetencer, vurderer den nye direktør.

Overtagelse giver ro
Efter 35 år i spidsen for egne håndværksfirmaer var indehaverne af Råsted Byggefirma, Preben og Bent Sønderskov, så småt begyndt at overveje mulighederne for et generationsskifte. De glæder sig derfor over, at firmaets fremtid nu er sikret:

- Det giver ro at finde en stærk og kompetent arvtager, der vil videreføre og udvikle firmaets aktiviteter, og vi er – ikke mindst i relation til vore mange loyale kunder – stolte over at byde fremtiden velkommen som del af et nyt stort håndværksfirma i Randers, siger Bent Sønderskov, mens Preben Sønderskov slår fast, at begge brødre fortsætter i den nye håndværksvirksomhed:

- Vi tager begge to turen med ind i fremtiden og bliver i firmaet nogle år endnu. Således fortsætter Bent som tømrermester i det nye håndværksfirma, mens jeg fortsætter som murermester. Derudover indtræder vi begge som aktionærer og medlemmer af den nye bestyrelse.

Kunderne i fokus
Også hos 105-årige WO Entreprise glæder man sig til at samle kræfterne i et nyt stort håndværksfirma under Engsø Gruppens paraply:

- Byggebranchen har brug for at konsolidere sig for at matche stadig skærpede krav til både økonomi, metoder og kompetencer, og der er ikke tvivl om, at vi gennem sammenlægning af vore virksomheder får optimale muligheder for at udvikle os til en af branchens førende midtjyske aktører, siger administrerende direktør Niels Flemming Troelsen.

Han karakteriserer byggebranchens informationsstrøm som gigantisk og betragter Engsø Gruppens overtagelse og sammenlægning af de to Randers-firmaer som en kick-starter; både fordi det nye håndværksfirma får et stærkt bagland, men også fordi det bliver muligt at koncentrere sig om byggeopgaverne:

- Som selvstændigt aktieselskab i Engsø Gruppen får WO råsted styrke og frihed til at løfte de helt store opgaver, og fordi gruppen overtager en stor del af den løbende administration, kan vi fokusere både økonomi og medarbejdere på firmaets udvikling, det gode håndværk og kunderne, slutter Niels Flemming Troelsen, der fortsætter som aktionær og medlem af bestyrelsen i det nye håndværksfirma.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109