23948sdkhjf

Tilfredsstillende udvikling hos Jeudan

Trods et underskud på 28 mio. kroner før skat var det en tilfreds bestyrelse, der torsdag kunne fremlægge Jeudans regnskab for årets tredje kvartal.
Sammenlignet med 2008 faldt Jeudans resultat før skat med 37 mio. kroner i tredje kvartal, men udviklingen følger forventningerne, og derfor var det en tilfreds bestyrelse, der torsdag kunne gøre status over årets første ni måneder:

- Vi er glade for endnu en gang at kunne fremlægge et solidt regnskab, der ligger i forlængelse af Jeudans hidtidige udvikling. Markedet synes nu mere stabilt og prisniveauet passende, så tiden er inde til at genoptage Jeudans vækststrategi på et lønsomt grundlag. I oktober har vi taget nogle markante skridt videre frem ved køb af ejendomme for 3,2 mia. kroner. Vi har hermed øget vores investeringer med 30 %, og driftsresultatet vil øges med op mod 50 %, siger bestyrelsesformand Niels Heering.

Omsætningen for perioden januar-september ligger på 537 mio. kroner mod 567 mio. i 2008. Resultatet for årets tre første kvartaler lyder på 189 mio. kroner før skat mod 362 mio. kroner i den tilsvarende periode sidste år.

Som følge af de markante ejendomsinvesteringer opjusterer Jeudan sine forventninger til årets omsætning, hvor man nu regner med et niveau på 725-750 mio. kroner. På grund af den relativt korte ejerperiode finder ledelsen til gengæld ikke anledning til at ændre på resultatforventningerne. De lyder således fortsat på et driftsresultat på niveau med 2008. Her hentede man et driftsoverskud på 186 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099