23948sdkhjf

H. Skjøde Knudsen etablerer nyt selskab

Succesrigt forretningsben bliver til et A/S og får sin egen direktør.

Med virkning fra udgangen af marts har H. Skjøde Knudsen etableret et selvstændigt søsterselskab under navnet Odense Bygningsservice A/S.

Entreprenørkoncernens afdeling for bygningsservice og vedligeholdelse blev etableret i 2010 og har nu vokset sig så stor, at den kan stå på egne ben og selvstændigt opsøge opgaver.

Hensigten med udskillelsen er, at H. Skjøde Knudsen fremover kan fokusere fuldt ud på at være en projektorienteret hoved- og totalentreprenør uden egne håndværkere, mens Odense Bygningsservice vil tage sig af serviceopgaver, beton-, murer- og tømrerentrepriser samt mindre fag- og hovedentrepriser.

Som led i udskillelsen har H. Skjøde Knudsen pr. 1. marts ansat Lars Erik Nielsen som direktør for det nye selskab. Han kommer senest fra en stilling som teknisk inspektør i Fyns Almennyttige Boligselskab og har tidligere været ansat som sektionschef i Hans Jørgensen & Søn og projektleder i MT Højgaard.

- At Odense Bygningsservice nu bliver en selvstændig enhed er kun af formel karakter, da alle kunder og leverandører fortsat vil have kontakt med de samme personer – såvel funktionærer som timelønnede – i de respektive virksomheder, skriver H. Skjøde Knudsen i en pressemeddelelse.

Odense Bygningsservice vil fra starten beskæftige cirka 90 håndværkere og 11 funktionærer. H. Skjøde Knudsen oplyser, at intentionen er at ”satse på en væsentlig udvidelse”.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095