23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nuheder fra Ulefos, Dansk Byggeri, Alectia og Inwido

Ulefos
Henrik Just Kristiansen, er ansat som country manager i Ulefos Danmark, efter adm. direktør Per Rasmussen har valgt at gå på pension. Henrik Just Kristiansen har senest været divisionschef i Rias med ansvar for industridivisionen.

Dansk Byggeri
Claus Dahl, byggetekniker, er ansat i afdelingen Erhvervs- og brancheservice i Dansk Byggeri. Claus Dahl har erfaring som både faglærer og tømrermester. Hos Dansk Byggeri skal han arbejde som konsulent for Fugebranchen FSO, hvor han skal hjælpe med at fremme en faglig korrekt anvendelse af fuger og øge kendskabet til Fugeguiden og -branchen generelt.

Senest kommer Claus fra en stilling som faglærer på Egely Center for Børn og Unge.

Alectia
Flemming Holdt, chefrådgiver, fylder 70 år i morgen, 11. april. Flemming Holdt kom som nyuddannet akademiingeniør til Alectia (dengang Birch & Krogboe) i Virum i 1971, hvor han har været ansat lige siden. Flemming Holdt havde i 1970’erne og 1980’erne Mellemøsten som et af sine væsentligste arbejdsområder og var projektleder på flere store byggeprojekter, herunder tilsyn med byggeriet af 1.664 lejligheder i Saudi-Arabien, projektering af grænsestationer mellem Bahrain og Saudi-Arabien, og i 1981-1986 var han projektleder i forbindelse med opførelsen af 5.000 boliger i Bagdad. I slutningen af 1980’erne var han projektleder for en gennemgribende renovering og ombygning af Politikens pressekælder i København og var som projektleder med til at udvikle byggesystemet Eco-House i 1987-1996, som ca. 700 boliger blev opført under.

I de sidste 20 år har Flemming Holdt primært beskæftiget sig med bygherrerådgivning, partnerskab, OPP-projekter, kontraktuelle forhold samt forsikringssager. Siden 1985 har Flemming Holdt været en del af virksomhedens ledelse og i perioder haft poster i direktionen som konstitueret direktør to gange samt poster i bestyrelsen for Alectia A/S og i bestyrelsen for Alectia Fonden.

Inwido
Regin Jæger Madsen, 39 år, er ansat som digital manager hos Inwido Danmark. Regin Jæger Madsen er uddannet datamatiker i 2000 og grafisk designteknolog i 2006. Han kommer senest fra en stilling som digital forretningsudvikler hos Buchs A/S. Regin Jæger Madsen skal sikre udviklingen af Inwidos digitale marketingstrategi samt salgs- og marketingværktøjer i samarbejde med divisionerne. Derudover skal han bidrage til at udvikle apps, websites og implementere relevante, digitale værktøjer i samarbejde med marketingafdelingen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156