23948sdkhjf

Skare Byg ud med sorte regnskabstal

Bygge- og ejendomskoncernen realiserede i 2008/09 et overskud på 9 mio. kroner efter skat. Tilfredsstillende i betragtning af markedsforholdene, mener direktør Gert Skare.
På trods af faldende omsætning lykkedes det for Skare Byg at realisere et overskud på 9 mio. kroner efter skat i 2008/09:

- Det er et tilfredsstillende resultat, markedsforholdene taget i betragtning, siger administrerende direktør Gert Skare, som oplyser, at koncernen ved udgangen af juni havde en egenkapital på 105 mio. kroner.

Lavere omkostningsniveau giver optimisme
Skare Byg råder i dag over 10 driftsselskaber, der blandt andet opfører individuelle huse under navnene Seest Huse og Kærfort Huse. Senest er vinduesfabrikken Kerne og typehusselskabet Frydkjær kommet til, og efter et år med stort fokus på virksomhedens omkostningsstruktur ser Gert Skare fortrøstningsfuldt på fremtiden:

- Når krisen på et tidspunkt afløses af fremgang, og når forbrugerne begynder at reagere på de mange hjælpepakker og igen bruger penge, vil bundlinjen i vores virksomheder vokse betydeligt, fordi de overflødige omkostninger nu er væk, samtidig med at der igen bliver solgt flere huse, vurderer direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125