23948sdkhjf

Sigtelse mod TK Development frafaldes

Efter et fire år langt sagsforløb har statsadvokaten nu har droppet at føre sag mod ejendomsudvikleren, der har været sigtet for økonomisk kriminalitet.
TK Development oplyser torsdag, at politiets afdeling for særlig økonomisk kriminalitet nu har opgivet at opretholde sigtelsen for økonomisk kriminalitet mod udviklingsselskabet:

- Årsregnskaberne i selskabet har ikke været ført efter årsregnskabsloven. Men vores meget grundige gennemgang har ikke afdækket tilstrækkelige beviser for, at det skulle være sket forsætligt eller uagtsomt. Derfor vil vi ikke rejse straffesag, siger statsadvokat Jens Madsen ifølge Nordjyske Medier.

Sagen tog sin begyndelse i 2005, hvor TK Development og i alt seks personer blev sigtet for indtægtsførelse og kursmanipulation for perioder, der dækker regnskabsårene 2000/01-2003/04. Sigtelsen blev efterfølgende udvidet til også at omfatte to af TK's tidligere revisorer.

TK-ledelsen har under hele forløbet været af den opfattelse, at sigtelserne baserer sig på misforståelser omkring koncernens regnskabsprincipper. Derfor er administrerende direktør Frede Clausen også meget tilfreds med, at statsadvokatens undersøgelser nu har ført til et tiltalefrafald.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129