23948sdkhjf

Sahl Arkitekter henter nyt overskud

Trods et presset marked har den århusianske tegnestue formået at fastholde medarbejderne i 2008/09, hvor det blev til et overskud på 1,2 mio. kroner før skat.
Ved offentliggørelsen af årsregnskabet for 2007/08, hvor Sahl Arkitekter hentede et overskud på 2,3 mio. kroner, spåede ledelsen et svært 2009 med tilpasninger i medarbejderstaben.

Sådan er det heldigvis ikke gået, og fredag kunne virksomheden offentliggøre et overskud på 1,2 mio. kroner før skat for det regnskabsår, der sluttede ved udgangen af september:

- Vi er glade for at kunne præsentere et så positivt resultat for sidste regnskabsår. I lyset af et ekstremt presset marked i rådgiverbranchen har vi alligevel formået at fastholde både omsætning og alle 35 arbejdspladser gennem året, der er gået. Samtidig har vi også kunnet skaffe gode, store opgaver via et bredt funderet netværk, og mange af projekterne fortsætter langt ind i 2010. På den baggrund ser det slet ikke så skidt ud, siger direktør Michael Hylleborg.

Sahl Arkitekter har rødder tilbage til 1935, og grundlægger Olaf Sahl tegnede talrige villaer, skoler, plejehjem og erhvervsbyggerier frem til sin død i 1978.

I dag ejes virksomheden af arkitekterne Michael Hylleborg, Christian Pasbjerg, Bjarne Andersen, Jan Haaning Thomsen og Morten Thomassen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095