23948sdkhjf

Nyt boligprojekt på vej i Randers

Til september ventes de første 30 af i alt 60 ungdomsboliger at stå klar til indflytning på arealet mellem Handelsskolen Minervas to afdelinger.
Fra næste skoleår stiger udbuddet af ungdomsboliger i Randers, når 30 nye toværelses lejligheder står klar til udlejning i bydelen Paderup.

Lejlighederne er del af et nyt boligprojekt med i alt 60 ungdomslejligheder, som skal opføres mellem Handelsskolen Minervas to afdelinger på Minervavej med forventet byggestart i marts 2010. De sidste 30 boliger ventes klar i foråret 2011.

- Med de nye boliger får vi et længe næret ønske opfyldt. De er så at sige sidste etape i en udvikling de senere år, hvor vi har kælet om vores studiemiljø herude i Paderup. I 2007 blev HG-uddannelserne udbygget og i 2008 fulgte voksenuddannelserne, siger skoledirektør Tage Andersen til Randers Amtsavis.

Direktøren fortæller, at skolen i flere tilfælde har måttet sige nej til udefrakommende studerende, fordi det ikke har været muligt at anvise en bolig. Derfor regner han heller ikke med, at der bliver problemer med at udleje lejlighederne.

De nye ungdomsboliger er tegnet af Buhl Klithøj og Partnere, som ifølge avisen endnu ikke er helt færdige med at designe facaderne.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11