23948sdkhjf

Aalborg-arkitekter udvider og ansætter

Kombinationen af ingeniør- og arkitektrådgivning har givet pote for Kærsgaard & Andersen A/S, der oplever fremgang på flere fronter.
Trods lavkonjunktur i byggebranchen er der grund til glæde hos arkitekt- og ingeniørfirmaet Kærsgaard & Andersen i disse tider. Aalborg-virksomheden har nemlig sikret sig to store projekter, der kommer til at skæppe godt i kassen.

Netop nu er firmaet totalrådgiver for Hasseris Boligselskab i forbindelse med en 367 mio. kroner dyr renovering af boligområdet Skelagergårdene. Endvidere lykkedes det for nylig at vinde rådgivningsarbejdet i forbindelse med et nyt University College Nordjylland, der fra 2012 skal huse 3.500 studerende og 300 ansatte. Projektarbejdet udføres her i samarbejde Århus-virksomheden DK2.

Kærsgaard & Andersen er stiftet i 1991 som et rent ingeniørfirma men har siden udvidet forretningen til også at omfatte arkitektrådgivning. Denne kombination af rådgivningskompetencer har givet firmaet mulighed for at favne bredt inden for miljø- og klimarigtigt byggeri, og det er en afgørende faktor for den nuværende succes:

- I fremtiden vil kravene og forventningerne til bæredygtighed og ressourceforbrug skærpes. Derfor har en virksomhed med vores profil en fremtid, både på kort og langt sigt, vurderer den ene af de to indehavere, adm. direktør Niels Andersen, over for Nordjyske Medier.

Han fortæller, at det pæne aktivitetsniveau har givet virksomheden mulighed for at udvide tegnestuen, der ligger i et baghus på Kastetvej i Aalborg, og senest er det også lykkedes at ansætte flere nye medarbejdere.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109