23948sdkhjf

C.F. Møller designer inventar til Danmarks første letbane

Veksø, der producerer byrumsinventar, har i samarbejde med C.F. Møllers designafdeling vundet licitationen på inventar til cykelparkering ved stationerne på Aarhus’ kommende letbane, der tages i brug medio 2017.

Aftalen omfatter cykeloverdækninger, læskærme, cykelstativer, pullerter, bænke og pumpestationer, der alt sammen er designet specielt til Aarhus Letbane.

- Det betyder meget for os at vinde den her licitation. Det er den første letbane i Danmark, i Danmarks næststørste by. Det betyder noget for vores selvforståelse at være den foretrukne leverandør til den type af store infrastrukturprojekter, siger Flemming W. Skall fra Veksø.

Udstyret er designet, så det matcher designsproget fra letbanens designkoncept, forklarer Jon Brøcker, der er chef for C.F. Møller Design:

- Vi besluttede tidligt at arbejde videre med den brede og slanke søjle, der kan ses som en diagrammatisk forenklet metafor for letbanen. Vi anvender søjlen som den robuste, konstruktive base for alle seriens elementer og spændingen opstår, når vi kombinerer søjlens robuste tyngde med de transparente bøjler, der giver serien karakter og samtidig tjener forskellige praktiske formål, siger han.

Veksø beskæftiger ca. 100 medarbejdere med egne salgskontorer i Danmark og Sverige samt produktion i Danmark og Letland. Hovedsædet ligger i Taulov ved Fredericia.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125