23948sdkhjf

Guldæg hjælper Lindab Profil i krisen

En ny generation af facadekassetter skal sikre Lindab Profil millionindtægter i 2010.
En helt ny type facadekassette, der gør det smukkere og mere enkelt at bygge og renovere facader på især kontordomiciler, fabriksbygninger og andre større byggerier.

Det er opskriften for Lindab Profil i Jels på at komme sikkert gennem finanskrisen:

- Vi har brugt halvandet år på produktudviklingen for både at udvikle en unik facadekassette og et softwareprogram, der sikrer, at alle faser fra design til slutmontage er gennemtænkt. Nu står vi med et gennemført produkt, som kan holde hjulene i omdrejninger, fortæller salgsdirektør Niels Aage Iversen fra Lindab Profil. Han mener, at timingen er gunstig, fordi mange virksom-heder ikke produktudvikler under finanskrisen:

Store forventninger til omsætningen
- Vi er så heldige at stå med et guldæg på det helt rigtige tidspunkt. Satsningen er gjort, så nu kan vi høste frugterne af indsatsen samtidig med, at vi har gode kort på hånden med henblik på fremtiden, siger salgsdirektøren.

Niels Aage Iversen forventer, at facadekassetterne i 2012 omsætter for 40-50 mio. kr., heraf cirka 20 mio. kr. i Danmark. I 2010 er omsætningsmålet 15-20 mio. kr.

- Vi har iværksat en stor markedsføringskampagne over for arkitekter og entreprenører. Når de på vores website har set den fire-minutters præsentationsfilm om facadekassetterne, kan jeg ikke forestille mig, at de kan finde på at fravælge os, lyder det sikkert fra Niels Aage Iversen.

Velegnet til renoveringer
Facadekassetterne monteres som den yderste facade på et byggeri, og Lindab Profils produktion sikrer stor fleksibilitet og designfrihed for arkitekterne. Samtidig foregår lakeringen af facade-kassetterne på Lindab Profils egets pulverlakeringsanlæg, hvilket også giver fuld frihed i farvevalg.

Derudover er kassetternes vandrette linjer skrå og vandafvisende, så vand ikke bliver liggende og skaber korrosion. Desuden er skruesamlingen skjult, så facaden får et eksklusivt finish.

- Vi har i produktudviklingsfasen gennemført facadebeklædning på seks forskellige byggerier for at nå frem til det fuldendte resultat. Da der i dag er mindre nybyggeri i gang, er det optimalt, at kassetterne også kan anvendes til renovering, fortæller han.

- En trist og grå facade kan isoleres udvendigt og beklædes med kassetterne, så man både sparer varmeudgifter og får en flot facade. De øvrige Lindab-selskaber i Europa har også vist stor interesse, slutter Niels Aage Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094