23948sdkhjf

Gråkjær A/S prækvalificeret til nyt hovedkvarter for Krifa

Gråkjær Industribyg er blandt 29 ansøgere prækvalificeret til at give tilbud på opførelsen af nyt hovedkontor for ”Krifa” i Lisbjerg Erhvervspark. Projektet har en totalsum på 160 mio. kr.
Der er foretaget en vurdering af samtlige virksomheders økonomiske, tekniske og faglige kapaciteter, referenceprojekter samt nøgletal/karakterbog fra tidligere udførte byggeopgaver.

Krifa har blandt de egnede og kvalificerede ansøgere, truffet beslutning om at prækvalificere 3 virksomheder, der i lyset af den udbudte totalentrepriseopgave har de bedste kompetencer og samtidig en tilstrækkelig økonomisk, teknisk og faglig kapacitet til at løfte opgaven. Heribalndt er Gråkjær A/S.

- Vi ser frem til samarbejdet med GPP Arkitekterne, Ting og Wainø Landskabsarkitekter og Midtconsult A/S, som er med i konsortiet, der arbejder på projektet udtaler Henrik Skaarup, regionschef Gråkjær Industribyg og fortsætter:

- Vi har i forvejen opført to byggerier for Krifa, og der har været stor tilfredshed med byggeprocessen fra byherrens side, så nu gælder det hovedkvarteret.

Byggeriet forventes at have opstart i foråret
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094