23948sdkhjf

Lindab-selskab henter ny salgsdirektør

Mette Brøndum tiltræder den 1. marts som salgsdirektør i Lindab Profil, der fremstiller byggekomponenter til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.
Med mere end 15 års erfaring inden for salg og marketing er Mette Brøndum udset som det stærke kort, der skal føre Lindab Profil styrket igennem 2010.

46-årige Mette Brøndum kom til Lindab Profil i 1994 og har senest varetaget stillingen som salgschef for Vesteuropa, hvor hun har haft ansvaret for det danske marked og de vesteuropæiske aktiviteter.

- Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg nu kommer til at stå i spidsen for Lindab Profils salgsarbejde. 2009 var præget af finanskrise, men vi kom alligevel ud af året med et positivt resultat, og jeg har derfor et rigtig godt fundament at bygge videre på, siger den nyudnævnte salgsdirektør.

Fremgang på Sjælland
Mette Brøndum betegner særligt hjemmemarkedet som et vigtigt element, når det kommer til at bane vejen for vækst i 2010:

- Det er afgørende, at vi fastholder og udbygger de rigtig gode relationer, vi har til vores kunder på det danske marked. Samtidig satser vi på produktudvikling, så vi også i fremtiden kan opfylde vores kunders behov og skabe yderligere vækst, siger hun.

Lindab Profil har på det seneste noteret sig en positiv udvikling på det sjællandske marked, og Mette Brøndum håber, at fremgangen kan brede sig til resten af landet. Desuden kan Tyskland vise sig som et spændende bekendtskab i 2010:

- Også det tyske marked er begyndt at røre på sig, så vi ser helt klart muligheder syd for den danske grænse, slutter salgsdirektøren.

Om Lindab Profil
Virksomheden er en del af den internationale Lindab- koncern, der udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i tyndpladestål og systemløsninger inden for forretningsområderne Ventilation og Profil.

Lindab Profil koncentrerer sig om byggekomponenter i stål til både det private og professionelle marked.

Lindab-koncernen beskæftiger cirka 4.500 medarbejdere i 31 lande, heraf 140 medarbejdere i Lindab Profils hovedkontor i Jels, og omsatte i 2008 for 7,6 mia. kroner.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11