23948sdkhjf

Palm City klar med første spadestik til golfanlæg

Folkene bag det ambitiøse ressort-projekt i Frederikshavn oplyser, at etableringen af Montgomerie Golf Course indledes den 1. juni.
Australske Evolution Golf Group, der har ansvaret for at anlægge golfbanen, har netop været i Frederikshavn for at holde møde med folkene bag Palm City.

Her blev det aftalt, at NCC begynder jordarbejdet 1. juni:

- Det er dejligt, at vi nu kan offentliggøre startdatoen, når det gælder golfbanen. Det bliver en stor dag, som vi glæder os til at markere, siger salgsdirektør Siggi Strandeng.

Montgomerie Golf Course ventes at åbne officielt omkring 1. juni 2012, men allerede i løbet af i år vil det være muligt at danne sig et indtryk af de første huller, idet hullerne anlægges ét ad gangen.

Siden planerne for Palm City blev offentliggjort i 2007 har det 2 mia. kroner dyre ressort-projekt haft svært ved at komme ud af starthullerne. De seneste udmeldinger lyder dog, at centret vil være fuldt udbygget og i drift i foråret 2013.

Projektledelsen varetages af NCC med Cowi tilknyttet som rådgivende ingeniør. Arkitekter på opgaven er Arkitektfirmaet Finn Østergaard og Nørgaard Arkitekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14