23948sdkhjf

Nye center-projekter på vej

Landets storcentre har klaret sig godt igennem krisen, og det har skabt øget interesse fra investorer.
De danske indkøbscentre mærker stigende salgstal, og det får dem nu til at øge investeringerne i nye tiltag.

Rådgivningsfirmaet ICP kan således bekræfte, at en række nye projekter er undervejs, hvis finansiering og lokalplaner eller tillader det:

- Der er en rimelig stor interesse for at investere i centre. Nogle af de projekter, der har været lagt i mølposen, ser man nu på igen, og sammenlignet med andre lande er vi et godt stykke fra at have nået grænsen. Både i Sverige og Norge bliver der stadig udviklet nye centre, selvom deres markedsandele ligger på 30-35 %, udtaler administrerende direktør i ICP, Per Nygaard, til Børsen.

Markedsandel vil stige
Han henviser til, at de danske storcentre i dag har en markedsandel på ca. 24 % af detailsalget, men at denne andel inden for 8-10 år kan nå op på 30 %.

De positive fremtidsudsigter bekræftes af Claus Tüchsen, marketingdirektør hos Steen & Strøm Danmark. Her har man dog ikke selv konkrete planer om nye center-byggerier, men virksomheden kan konstatere fremgang i de eksistrende centre.

Det drejer sig blandt andet om indkøbscentret Friis i Aalborg, hvor man har formået at udleje alle butikker. Også i Bryggen i Vejle, der åbnede, da finanskrisen begyndte, melder Claus Tüchsen om fremgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158