23948sdkhjf

Århusiansk kæmpeprojekt giver tro på fremtiden

Rådgiveren Alectia mistede både omsætning og indtjening i 2009, men med stigende ordreindgang – herunder ikke mindst Navitas Park i Århus – peger pilen nu opad.
Alectia kom ud af 2009 med et resultat på 0,1 mio. kroner før skat, og det er en markant nedgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 15,9 mio. kroner.

Samtidig faldt omsætningen fra 584,4 til 528,1 mio. kroner.

- Alectia rammes for alvor af den globale krise fra 2. kvartal 2009. Omsætning og resultat er ikke tilfredsstillende og lever ikke op til forventningerne ved indgangen af året, konstaterer adm. direktør Ingelise Bogason.

Hun lægger dog samtidig vægt på, at de strategiske pejlemærker blev fastholdt; herunder opkøb af Maersk Construction og Tano FoodCon Group. Desuden har de seneste måneder vist en opadgående kurve i ordreindgangen:

- Vi har netop været med til at vinde Danmarks største lavenergibyggeri, den prestigefyldte konkurrence om at opføre Navitas Park i Århus, og det er meget positivt. Ordretilgangen i april og maj har været stigende, og vi forventer den udvikling vil fortsætte, så vi tror på fremtiden, siger Ingelise Bogason.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079