23948sdkhjf

Lindab-mand bliver ny direktør for Dansk Portservice

Kurt Iversen er den 1. juni tiltrådt som ny direktør i Dansk Portservice.
47-årige Kurt Iversen er udnævnt som direktør for Dansk Portservice, hvor han afløser Leif Frederiksen, der er gået på pension.

Virksomheden er en sammenslutning af selvstændige service- og montagemontører, der servicerer, monterer og reparerer porte på det private og professionelle marked.

Dansk Portservice er en del af Lindab Profil, der fremstiller byggekomponenter i stål og er placeret i Jels. Kurt Iversens ansættelse styrker det i forvejen tætte samarbejde mellem de to virksomheder.

Et ben i hver lejr
Kurt Iversen har 15 års erfaring inden for blandt andet produktion og udvikling af porte hos Lindab Profil. Han kan derfor tilføre teknisk viden og know-how, som supplerer de stærke montør- og servicekompetencer i Dansk Portservice:

- Dansk Portservice opererer på et marked, der i øjeblikket er præget af krise. Vi mener, at vejen frem for os er en udvidelse af vores service, og derfor styrker vi nu denne indsats yderligere. Jeg er helt overbevist om, at vi står stærkt i kampen om markedsandelene, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaven, siger Kurt Iversen.

Den nyudnævnte direktør er uddannet ingeniør og har tidligere arbejdet i Lego. Kurt Iversen skal fortsat varetage den stilling som chef for produktionsteknisk afdeling i Lindab Profil, hvor han de seneste år har arbejdet tæt sammen med Dansk Portservice.

Hans ansættelse som direktør betyder, at han nu får et ben i hver lejr og dermed kan fortsætte det samarbejde, som skal styrke begge parter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078