23948sdkhjf

Stor investering kickstarter ny bydel i Bagsværd

Farum-entreprenøren G.V.L. skal opføre første etape.

Godt fire år efter vedtagelsen af lokalplanen for den nordlige del af Bagsværd Erhvervskvarter går udviklingen af dét, der fremover vil blive kendt som Bagsværd Bypark, nu i gang.

Det er ejendomsselskabet Dades, der investerer i et projekt med 154 lejeboliger af varierende størrelse og et supermarked, som Sophienberg Gruppen står bag.

Projektet, som er døbt "Solhusene" er tegnet af Mangor & Nagel i samarbejde med Oluf Jørgensen og skal opføres af G.V.L. Entreprise. Byggeriet går i gang i sensommeren 2017 og forventes færdigt i 2019.

- Vi glæder os over boligudviklingsprojektet i Bagsværd, som er placeret kun 200 meter fra Bagsværds bymidte og kan betegnes som et stærkt boligområde med en meget positiv demografisk udvikling, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, der er adm. direktør i Dades, i en pressemeddelelse.

Der opføres i første omgang to bygninger; Porthuset og Købmandsgården, men planen er at bygge yderligere etaper. Lokalplanen for Solhusene giver mulighed for at opføre i alt 28.800 kvadratmeter til bolig, detailhandel og erhverv.

- Dette projekt er første etape i lokalplan Solhusene, og vi har store forventninger til samarbejdet med Dades om dette projekt og de efterfølgende etaper, siger Lars Bigom, adm. direktør i Sophienberg Gruppen.

Solhusene bliver en del af Bagsværd Bypark, som fuldt udviklet forventes at rumme 800-1.000 boliger og op mod 3.000 arbejdspladser.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156