23948sdkhjf

Nyt set-up til risikostyring og forsikring i byggebranchen

Et usædvanligt samarbejde mellem en advokat og en forsikringsmægler skal gøre det nemmere for byggeriets parter at afdække risici og håndtere tvister i store byggesager.

INNOVA Advokatfirma og Forsikringsmæglerne CAREMORE har slået sig sammen om at tilbyde en pakkeløsning i to dele til arkitekter, ingeniører, bygherrer, entreprenører med flere i forbindelse med store byggesager.

- Jeg oplever ofte, at selvom parterne får tegnet de rigtige lovmæssige forsikringer, så går det alligevel galt, når de får travlt med at løse alle de praktiske opgaver. Det betyder, at jeg som advokat skal bruge uhensigtsmæssig megen tid på at rede trådene ud og finde den nødvendige dokumentation, hvis noget er gået galt, fortæller Christian Lomborg Jessen fra INNOVA, der har stor erfaring som advokat for entreprenørvirksomheder og bygherrer.

Ved at lave et samlet set-up om hele byggeriet, mener både Christian Lomborg Jessen og Bent Hilmar Kjær fra Forsikringsmæglerne CAREMORE, at mange tvister kan undgås gennem bedre dokumentation og fælles forsikringer.

- Hvis byggeriets parter kan enes om at bruge et eller få forsikringsselskaber, kan vi som forsikringsmægler for det første hente nogle gode priser hjem, men vigtigst så skal forsikringsselskaberne ikke kæmpe mod hinanden om, hvem der skal betale, siger Bent Hilmar Kjær, der som forsikringsmægler også sørger for den nødvendige billeddokumentation i tilfælde af uheld på byggepladsen.

Pakken hedder ”Forsikringer og Risikostyring i Byggeriet”. Den består af to dele og henvender sig til projektledere og chefer:

Første del er gratis og er et undervisningsmodul, hvor deltagerne bliver undervist i brugen af forsikringer og klassiske kontraktretslige problematikker.

Anden del er en pakke med alle væsentligste standarddokumenter indenfor forsikring og byggejura, som man kan få brug for i løbet af en byggesag. Samtidig ydes bistand til implementeringen af dokumenterne i virksomhedens eget interne set-up.

Bent Hilmar Kjær og Christian Lomborg Jessen understreger, at deltagelse i første modul er helt uforpligtende, så de håber, at rigtig mange har lyst til at deltage.

Ring eller mail til Bent Hilmar Kjær på mobil 29 67 74 85 / bent@caremore-forsikring.dk eller Christian Lomborg Jessen på mobil 28 73 80 70 / clj@innova-law.com.

INNOVA rådgiver en lang række store og mellemstore aktører i byggeriet, herunder både bygherrer, entreprenørvirksomheder, tekniske rådgivere og forsikringsselskaber.

INNOVAs tilgang til tvistbehandlinger er meget løsnings- og forretningsorienteret, da det er firmaets grundlæggende opfattelse, at kunderne oftest opnår de bedste løsninger ved indgåelse af forlig. INNOVA har også stor erfaring med at føre entreprisesager ved Voldgiftsnævnet Bygge og Anlæg og domstolene.

Forsikringsmæglerne CAREMORE har rødder i en af Danmarks ældste forsikringsmæglervirksomheder.

Firmaet har mangeårig erfaring med rådgivning og servicering af mellemstore erhvervsvirksomheder – og samarbejder med alle betydende danske og flere udenlandske forsikringsselskaber.

Alle rådgivere er uvildige og godkendt af Finanstilsynet som mæglere.

Forsikringsmæglerne CAREMORE er medlem af Forsikringsmæglerforeningen.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079