23948sdkhjf

Davidsen åbner afdeling på Fyn

Davidsens Tømmerhandel fortsætter ekspansionen og rykker sidst på året til Tietgenbyen i Odense. Her opfører koncernen sit 9. udsalgssted med varer til byg, bolig og industri.
I marts offentliggjorde Davidsen købet af Sandal Trælast i Fredericia, og nu er koncernen igen på banen med en ny afdeling - denne gang i Odense.

Aktiviteterne på Fyn har været under opbygning gennem flere år, og etableringen i Odense skal ses om led i en strategi om at være repræsenteret i hele Region Syddanmark:

- Vi sender dagligt seks-otte lastvognstog afsted til Fyn fra vores centrallager i Vojens, og for halvandet år siden åbnede vi et salgskontor i Odense, hvor der i dag er ansat 14 medarbejdere. I Vojens har vi allerede ansat 12 andre fynske medarbejdere på vores lager, så de kan lære koncernen at kende. Når vi åbner i Tietgenbyen sidst på året, vil alle vores 26 fynske ansatte blive beskæftiget i Tietgen Byen, oplyser tømmerhandler Povl Davidsen.

Byggeri i flere etaper
I første omgang opfører Davidsen Tømmerhandel to lagerhaller på hver 2.000 m² og en bygning med håndværkerafdeling, administration og opvarmet lager på i alt 3.000 m². Tømmerhandelen vil i første omgang håndtere salg til det professionelle marked.

Når første etape af byggeriet er færdig, tages der hul på anden etape, som kommer til at bestå af drive in tømmerhandel og et ca. 4.000 m² stort byggemarked for private kunder.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår åbningen af afdelingen for private kunder finder sted.

- Vi klarer os godt trods finanskrisen, og vi har kræfterne til at ekspandere nu, hvor der er gunstige muligheder for det, siger Povl Davidsen.

Den familieejede koncern venter i 2010 en omsætning på godt 750 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156