23948sdkhjf

STB Gruppen bygger for 34 millioner i Silkeborg

Der skal bygges nyt og renoveres for i alt 34,1 mio. kroner på VIA Campus Silkeborg, som fra 2012 skal huse ca. 130 sygeplejerskestuderende.
Arbejdet bliver lagt i hænderne på STB Gruppen fra Jelling, når Campus Silkeborg frem til slutningen af 2011 skal om- og udbygges for 34,1 mio. kroner.

Bestyrelsen hos VIA University College godkendte byggeplanerne på et møde i sidste uge, hvor også et projekt i Horsens til 87 mio. kroner fik grønt lys.

Projektet omfatter ombygning af eksisterende bygninger på 3.274 m² og nybygning på 1.240 m². Udover STB Gruppen er Kontur Arkitekter, Arkitektfirmaet Hune & Elkjær samt Tækker Ingeniørerne involveret i arbejdet.

Forberedes til yderligere udvidelse
Campus Silkeborg danner i dag ramme om byens læreruddannelse, men med udbygningen bliver der i fremtiden også plads til sygeplejerskeuddannelsen med ca. 130 studerende.

Byggeprojektet tager desuden højde for, at pædagoguddannelsen engang i fremtiden også kan komme til Silkeborg. Med de nye rammer som udgangspunkt vil der til dette formål nemlig blot være behov for en mindre ombygning til 3-4 mio. kroner.

- Ved at udbygge Campus Silkeborg sikrer vi, at VIA fremover kan udbyde uddannelserne i en kvalitet og i nogle rammer, som både uddannelsesfagligt og socialt er attraktivt for nuværende og kommende studerende. Det kommer både de studerende, aftagerne og hele regionen til gode, at vi på den måde udnytter vores ressourcer, siger bestyrelsesformand, Johannes Flensted-Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094