23948sdkhjf

Ejendomsudvikler på vej mod redning

Nordsjællandske Walls A/S har længe været i økonomisk modvind, men nu har en investor meldt sig på banen. Nye bestyrelsesfolk og ny adm. direktør er desuden kørt i stilling.
Ejendomsudvikleren Walls har indgået en aftale med Nymølle Properties A/S om en rettet emission og forventer på den baggrund at indkalde til ekstraordinær generalforsamling den 6. august.

Aftalen er betinget af, at aktionærerne i Walls siger ja til en kapitalnedsættelse, der skal dække virksomhedens underskud.

Tegningen af nye aktier vil udgøre 44,46 % af den samlede aktiekapital i Walls, og Nymølle Properties har samtidig indgået aftale om overtagelse af aktier fra en række eksisterende aktionærer. Dette vil samlet bringe selskabets ejerandel op over 90 %.

Nymølle Properties vil herefter give de resterende aktionærer et indløsningstilbud og efterfølgende foretage tvangsindløsning, såfremt der opstår behov herfor. Forløbet skal føre til, at Walls afnoteres fra Fondsbørsen.

Udskiftning i bestyrelse og ledelse
På den ekstraordinære generalforsamling vil Jesper Lundgren og Anders Moesgaard trække sig fra bestyrelsen, som foreslår vice administrerende direktør Jørgen Nonnemann fra Walls og advokat Casper-Moltke-Leth som nye medlemmer.

Hvis de to foreslåede emner vælges ind i bestyrelsen, vil den hidtidige finansdirektør i Walls, Tom Lotz, blive udpeget til at afløse Anders Moesgaard som administrerende direktør.

Walls realiserede i 1. kvartal 2010 et underskud på 5,5 mio. kroner, hvilket bragte egenkapitalen ned på -108,2 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094