23948sdkhjf

Travlhed i sommervarmen

Vindues- og facadeproducenten Pro Tec hentede i sidste måned sin hidtil største ordre på vinduesfacader i lavenergi.
Ordren på 3.800 m² vinduesfacader kommer fra en boligforening i Århus, der netop har igangsat et stort energirenoveringsprojekt af seks boligblokke.

Pro Tec sikrede sig den store ordre på vinduer, døre og facadeelementer i skarp konkurrence med tyske producenter af lavenergivinduer. Og det var først og fremmest lavenergifacaderne, som konkurrenterne havde svært ved at matche, fortæller salgsdirektør Nikolaj Haulrik.

- Vi mærker, at interessen for at energirenovere eksisterende bygninger stiger stærkt. Det betyder samtidig, at efterspørgsel efter vores lavenergivindue Pro Tec 7 vokser kraftigt. Foruden renoveringsopgaver bruges vinduet også til nybygning af både lavenergi-, passiv- og plusenergihuse, og vi oplever, at denne type byggerier bliver mere og mere udbredt, lyder det fra salgsdirektøren, som tilføjer, at flere nye produkter er i støbeskeen til lancering i den kommende tid.

Projektet i Århus er tegnet af Aarhus Arkitekterne, mens Viggo Madsen er tilknyttet som rådgivende ingeniør. MMT – Mågevejens Murer- og Tømrerforretning – er entreprenør på opgaven.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095