23948sdkhjf

Ny direktør til Erik Møller Arkitekter

Den københavnske tegnestue, der aktuelt er nomineret til en World Architecture Award, har ansat Kirsten Anker Sørensen som ny administrerede direktør.
Kirsten Anker Sørensen tiltræder den 1. september og er ansat for at styrke EMA’s strategiske udvikling og internationale fokus.

Kirsten Anker Sørensen kommer til EMA fra en stilling som adm. direktør i Polfoto, som hun har været med til at udvikle fra en position som klassisk fotoarkiv til markedsførende billedbureau med stærke internationale alliancer.

Internationalt fokus skal udbygges
Netop erfaringen med opbygning af en stærk international profil bliver et vigtigt aktiv i Kirsten Anker Sørensens engagement hos EMA.

Tegnestuen har de seneste år indledt en række strategiske samarbejder i de nordiske lande; herunder større rådgivningsprojekter for Nationalmuseet i Stockholm og Universitetet i Oslo samt byggeriet af det stærkt roste Halden Fængsel i Norge, der er nomineret til World Architecture Awards 2010 i kategorien "Civic and Community".

- EMA’s kompetencer inden for kulturarv og specialiseret institutionsbyggeri er helt unikke – også i international målestok – og det er derfor afgørende for tegnestuen, at vi fortsætter udviklingen af nordeuropæiske projekter. Dette momentum kan Kirsten Anker Sørensen hjælpe os med at udbygge gennem sine faglige kompetencer, personlige kvaliteter og solide erfaring, siger bestyrelsesformand Finn Junge Jensen.

EMA’s nye direktion består udover Kirsten Anker Sørensen af Kgl. Bygningsinspektør og faglig direktør Peder Elgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11