23948sdkhjf

NCC genoptager projekt med 240 boliger i Vejle

Det har været et langt tilløb, men nu fortsætter NCC byggeriet af næste etape af ”Fem Søstre” i Vejle.
På nuværende tidspunkt er det første af i alt fem lejlighedstårne, og i slutningen af september går håndværkerne i gang med det andet i rækken.

Beslutningen er taget som følge af stor efterspørgsel på projektets lejligheder, og samtidig vurderer NCC, at boligmarkedet generelt er ved at komme i omdrejninger igen.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi nu kan fortsætte byggeriet af de næste 48 lejligheder. Interessen omkring projektet har været høj, siden vi startede salget i påsken, siger Torben Modvig, adm. direktør i NCC Bolig, som står for byggeriet i samarbejde med søsterselskabet NCC Construction.

- Vi glæder os over at være med til at bygge et så markant boligbyggeri i Vejle. NCC har sin styrke, når vi løfter i fællesskab. Og med ”Fem Søstre” er der netop tale om et projekt, hvor vi kan udnytte de kompetencer og styrker, som ligger i de forskellige selskaber i koncernen, siger direktørkollegaen i NCC Construction, Torben Biilmann.

Tegnet af Arkitema
Arbejdet på byggepladsen ved åen i Vejle vil strække sig frem til den 1. december 2011, hvor NCC forventer, at tårnet står klar til indflytning.

Bebyggelsen ”Fem Søstre” er tegnet af Arkitema. Byggeriet er et led i NCC’s satsning på energirigtigt byggeri og bæredygtighed og er et Energiklasse 2 byggeri.

De fem runde boligtårne opføres på et 35.000 m² stort tidligere erhvervsområde i Vejle midtby langs Vejle Å. Hvert af de fem tårne indeholder 48 lejligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125