23948sdkhjf

Geberit vil ansætte 25 i Norden

Producenten af systemer til vvs-branchen kom godt ud af årets første seks måneder, og i Danmark står man klar med øgede markedsaktiviteter.
Trods svære markedsvilkår lykkedes det for Geberit Gruppen at øge salgsniveauet med 4,8 % i første halvår 2010.

Den positive udvikling viste sig primært i 2. kvartal, og det er især koncernens produktområde ”sanitetssystemer”, der driver fremgangen.

Nyt kunde- og kompetencecenter i Danmark
Geberit oplyser, at mange europæiske markeder har indhentet efterslæbet fra i fjor, men i de nordiske lande er salget dog faldet. Det hindrer imidlertid ikke koncernen i at planlægge en nordisk offensiv.

Det sker via åbning af et nyt kunde- og kompetencecenter, som står klar til øgede markedsaktiviteter fra oktober 2010. Det nye center etableres under salgsselskabet Geberit Danmark A/S og skal danne grundlag for at øge medarbejderstaben i Norden fra de nuværende 75 til 100.

Ledelsen forventer, at det valutajusterede salg for hele 2010 vil være en anelse højere end sidste år. Samtidig påpeges det dog, at den nuværende økonomiske situation gør det fortsat svært at forudse udviklingen i de kommende måneder.

Om Geberit
Geberit er etableret i 1874 og beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen.

Produktprogrammet anvendes til nybyggeri såvel som til renovering, og sortimentet omfatter bl.a. installationssystemer, cisterner og skyllesystemer samt afløbssystemer og rørsystemer til drikkevand.

Koncernen beskæftiger globalt ca. 5.600 medarbejdere og omsætter for ca. 12 mia. kroner. Geberit er repræsenteret i 40 lande og har 15 produktionssteder fordelt på 7 lande.

Geberit A/S i Danmark er et 100% ejet selskab i den schweiziske Geberit Gruppe. Det danske datterselskab ligger i Lystrup ved Århus, og har ansvaret for selskaberne i Sverige, Norge, Finland og Island. Udover hovedkontoret i Lystrup er der salgskontor i Herlev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.228