23948sdkhjf

Jönsson overtager Vitting Entreprise

Fire selskaber med i alt 63 medarbejdere bliver fremover en del af Jönsson, som dermed udvider sine aktiviteter markant.
Efter flere års tæt samarbejde bliver Glostrup-firmaet Vitting nu en del af entreprenørforretningen Jönsson A/S.

Direktør Robert Mayer oplyser, at alle aktiviteter samles i Jönsson-regi henover efteråret med den hidtidige ejer, Thomas Vitting, som tømrermester:

- Vitting-selskaberne har, ligesom Jönsson, formået at trodse de senere års dystre konjunkturer med vækst og store opgaver for en række hovedstadskommuner, landets største virksomheder og anerkendte arkitektfirmaer, siger Robert Mayer.

Håndværk frem for administration
Vitting omfatter selskaberne Vitting Tømrer Entreprise, Vitting Murer Entreprise, Vitting Maler Entreprise og Vitting Gulv Entreprise, der samlet beskæftiger 63 medarbejdere.

Virksomheden blev grundlagt for 11 år siden af Thomas Vitting, som gennem en periode har været på udkig efter en solid partner, der kan udgøre fundamentet for den fortsatte vækst hos Vitting:

- I takt med, at firmaet er vokset, er de administrative gøremål eksploderet, og fortsat vækst ville nødvendiggøre massive investeringer i Vittings administrative apparat, ligesom jeg kunne se frem til at skulle prioritere administration frem for faglig udvikling, håndværket og arbejdet med at håndtere entrepriserne ude på pladserne, forklarer Thomas Vitting.

- Målet for os har været at sikre fremtiden for alle medarbejdere, og personligt glæder jeg mig til, som tømrermester hos Jönsson, at slippe de administrative tøjler til fordel for håndværket og arbejdet med at styre opgaverne sikkert i land, fortsætter han.

Jönsson a/s er et selskab i Engsø Gruppen og er blandt andet aktuel med opførelse af 128 billigboliger i Energiklasse 1 ved DR-Byen på Amager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109