23948sdkhjf

Engsø Gruppen opruster i Jylland

Herlev-entreprenøren har overtaget aktiemajoriteten i Dan-Con A/S. Samtidig etableres en helt ny jysk organisation med afdelinger i Århus, Vejle, Randers og Herning.
Engsø Gruppen har gennem en periode været på udkig efter en århusiansk byggevirksomhed, og valget er faldet på Dan-Con, hvor Engsø nu er gået ind som storaktionær:

- Dan-Con har gennem de sidste år med betydelig succes stået i spidsen for en række større totalentreprise-opgaver i både Århus og København, og virksomheden passer flot ind i vores strategi for udvikling af gruppens jyske aktiviteter, siger administrerende direktør Per Engsø Larsen.

Ny jysk organisation
Per Engsø Larsen fortæller videre, at Engsø Gruppen samtidig med overtagelsen af Dan-Con etablerer en helt ny jysk organisation under navnet Engsø Vest A/S.

Det nye selskab får hovedsæde sammen med Dan-Con i Århus og skal samle aktiviteterne i Engsøs jyske håndværksfirmaer:

- Med den nye organisation binder vi vores jyske virksomheder sammen til en ny fælles helhed med godt 100 medarbejdere, der – uden at ændre på firmaernes tætte, lokale forankring – rammer fremtidens jyske millionby ind med afdelinger i Vejle, Randers, Herning og Århus, forklarer Engsø-direktøren.

Betydelige synergier
Dan-Con er stiftet af Knud Erik Jørgensen i 2008 og har blandt andet stået bag byggeriet af Deloittes hovedsæde i København og et stort kontordomicil til GEO i Århus.

Knud Erik Jørgensen fortsætter som direktør og medejer i selskabet, og han ser nu frem til at tage hul på en ny æra i firmaets historie:

- Som selskab i Engsø Gruppen kan vi nu koncentrere os om kunderne og opgaverne, og med et forstærket netværk på sidelinjen samt en velpolstret økonomi i ryggen forventer vi at kunne høste betydelige synergier i de kommende år, vurderer han.

Fakta om Engsø Gruppen
Engsø Gruppen a/s er stiftet i 2004 og omsætter i 2010 for godt 700 mio. kroner.

Virksomheden er moderselskab for en række entreprenør- og tømrermestervirksomheder samt andre brancherelaterede produktionsselskaber, der – typisk efter opkøb i forbindelse med generationsskifte – udvikles og drives som selvstændige virksomheder på en fælles platform.

I dag indgår følgende selskaber i Engsø Gruppen:
Jönsson a/s, Jönsson Invent a/s, Skana Entreprise a/s, Jørgen Petersen & Co A/S, Jönsson Furniture a/s, Svend Mortensen a/s, WO Råsted a/s, Dan-Con a/s, Vitting Tømrer Entreprise ApS, Vitting Maler Entreprise ApS, Vitting Murer Entreprise ApS samt Vitting Gulv Entreprise ApS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094