23948sdkhjf

Spæncom lukker fabrik på Sjælland

Lav aktivitet får nu den danske betonproducent til at lukke sin vægfabrik i Tune ved Roskilde på ubestemt tid.
Et fald i omsætningen på 38 % betyder, at Spæncom til årsskiftet lukker ned for produktionen på fabrikken i Tune. Det skriver Epn.dk.

Tilbage i marts satte Spæncom produktionen på fabrikken i Vemmelev på standby , men siden er aktiviteten faldet yderligere, og det tvinger nu igen ledelsen til at handle:

- Vi har simpelthen ikke ordrer nok til at holde en fabrik kørende. Og de ordrer, der er, kan vi lave på fabrikkerne i Aalborg og Kolding. Så nu lægger vi Tune i mølposen, indtil det bliver bedre tider, siger direktør René Kjærsgaard-Nielsen.

Lysner først i 2012
René Kjærsgaard-Nielsen tør ikke give noget bud på, hvornår Spæncom kan genetablere produktionen på de to fabrikker i Tune og Vemmelev.

Han sætter sin lid til, at offentlige nybyggerier – herunder de store sygehusinvesteringer – kan være med til at sætte aktiviteten i vejret:

- Vi regner med at skulle levere til de nye sygehusbyggerier. Men de er jo blevet udskudt, så der sker i hvert fald ikke noget i 2011. Vi skal nok hen i 2012, før det begynder at lysne, vurderer han.

Fabrikken i Tune beskæftiger 55 medarbejdere, som alle tilbydes at fortsætte i Kolding eller Aalborg. Hvor mange, der vælger at tage imod det tilbud, er uvist.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08