23948sdkhjf

Norisol køber københavnsk facadeentreprenør

Det Icopal-ejede Grønbech Construction A/S med 40 ansatte bliver fremover en del af den bredtfavnende entreprenørkoncern Norisol A/S.
Norisol vil styrke sin position inden for facadesegmentet, og derfor har virksomheden pr. 1. oktober købt aktiviteterne i Grønbech Construction.

Grønbech er specialist i tyndpladekonstruktioner og har bl.a. været involveret i byggeriet af Operaen samt "Finger C" i Københavns Lufthavn.

Hos Norisol har man store forventninger til investeringen, der betyder, at virksomheden fremover vil kunne tilbyde sine kunder en mere komplet ’pakke’ af ydelser:

- Med overtagelsen bliver Norisol i stand til at gennemføre større entrepriseopgaver. Vi har gennem de senere år udbygget vore services i hele landet, og det, at vi er i stand til at samle flere fagentrepriser under Norisol, vil styrke os både internt og eksternt, vurderer adm. direktør Peter Stenderup Jensen.

Det er planen, at den 40 mand store medarbejderstab i Grønbech Construction skal fortsætte og integreres i Norisol.

Salg baner vej for nye opkøb
Hos Icopal Danmark forklarer adm. direktør Søren Drewsen, at salget af Grønbech Construction skal ses i lyset af en strategisk beslutning om udelukkende at koncentrere sig om salg af tagmaterialer og tagentrepriser.

Det skyldes blandt andet, at synergieffekterne mellem facade- og tagentrepriser har vist sig at være relativt begrænsede:

- Derfor er det glædeligt, at Grønbech Construction under et nyt ejerskab kan videreudvikles med fuld fokus på de dygtige medarbejdere. Samtidig frigøres ressourcer til fortsat udvikling af Icopals forretningsområder, bl.a. gennem flere opkøb udover de tre vi allerede har gennemført inden for det seneste halve år, siger Søren Drewsen.

Om Norisol A/S
Norisol omsætter årligt for cirka 850 mio. kroner og hører til blandt Nordens førende leverandører af teknisk isolering samt stillads-, overflade- og facadeentrepriser.

Firmaet har datterselskaber i Norge og Sverige og tæller i alt omkring 1.100 ansatte.

Norisol ejes af Lønmodtagernes Dyrtidsfond, Dansk Erhvervsinvestering A/S og Driftsselskabet af 28. december 2001 samt ledelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094