23948sdkhjf

Århus-egnens ældste tømrer- og snedkerfirma får ny ejer

Mågevejens Murer‐ og Tømrerforretning A/S (MMT) har overtaget Th. Pedersen og Sønners Eftf. ApS. Firmaet skifter fra 1. oktober 2010 navn til Th. Pedersen A/S.
Th. Pedersen A/S har mere end 100 års erfaring med tømrer‐ og snedkerarbejde i Århus og omegn og er med sine 28 medarbejdere udset som en vigtig brik i MMT’s strategi for de kommende år.

Et højt specialiseret snedkerværksted, en bred kundekreds og et speciale i det akustiske/lyddæmpende loft, "Mono", fra Rockfon er blandt årsagerne til, at MMT har valgt netop Th. Pedersen som base for sin nye afdeling i Århus.

Lokal i Østjylland
Med købet af Th. Pedersen beskæftiger MMT nu omkring 150 medarbejdere inden for murer‐, beton‐, tømrer‐ og snedkerfaget.

Virksomheden er således gearet til at påtage sig en bred vifte af entreprenør‐ og håndværksopgaver – lige fra de helt små reparationsarbejder til større hoved‐ og totalentrepriser med en stor andel af egenproduktion.

En del af strategien hos MMT går ud på at være ’lokal’, og det betyder, at MMT – trods sin størrelse – næsten udelukkende arbejder i Østjylland. Udvidelsen med Th. Pedersen skal være med til at cementere og udbygge den lokale status, som MMT har haft i over 40 år.

Th. Pedersen hidtidige ejere, Christian Røll Kristensen og Michael Svanhede, fortsætter begge i virksomheden med Christian Røll Kristensen som afdelingsleder.

Om MMT
Virksomheden har rødder tilbage til 1969, hvor Jørn Sørensen grundlagde forretningen.

Siden har MMT udviklet sig til at være en solid forretning med en god lokal forankring i Århus-området. Opgaverne hentes inden for anlæg-, beton-,murer-, tømrer-, snedker-, fuge- og glarmesterarbejde.

I 2009 gennemførte virksomheden et generationsskifte med en ny ejerkreds bestående af Torben Balmer, Lars Lyngholm, Preben Geer og Gorm Hougaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109