23948sdkhjf

Firdobbelt jubilæum hos Phønix Tag Esbjerg

Her er fire mand, der tilsammen kan prale af hele 130 års anciennitet.

Trofaste og dygtige medarbejdere er et vigtigt råstof. Ikke mindst derfor er direktør Carsten Ugelvig glad for, at Phønix Tag Esbjerg i år kan fejre fire markante jubilæer blandt medarbejderne.

Han er selv en af dem, da det i år er 25 år siden, Carsten Ugelvig blev ansat som entrepriseleder på Østervangsvej. Siden 2003 har han, sammen med Palle Kjær, ejet 60 pct. af virksomheden og desuden været direktør.

-Vi har altid haft en godt og uformelt klima i hverdagen, hvor de ansatte får et stort ansvar for at træffe deres egne beslutninger. En høj grad af medbestemmelse er helt klart med til at øge tilfredsheden, og samtidig er kommandovejen kort, så der aldrig er langt fra tanke til handling. For os som virksomhed er det helt grundlæggende vigtigt med trofaste medarbejdere, og dem har vi heldigvis mange af, siger Carsten Ugelvig i en pressemeddelelse.

En anden jubilar er Lars Kristiansen, som også har sølvbryllup med Phønix Tag Esbjerg i år. Han begyndte som tagdækker, og har de seneste cirka 15 år været salgsmontør med tæt og daglig kontakt til såvel private kunder som mindre håndværkere.

Både han og direktøren bliver dog overgået af to 40-års-jubilarer i år. Phønix Tag Esbjerg har nemlig i fire årtier været den daglige base for både Jens Thue Jensen og Henry Lund.

- Det er også et par medarbejdere, vi er utroligt glade for at have ansat. Jeg anser begge for at være meget værdifulde og en fantastisk ressource for os, siger direktøren.

Jens Thue Jensen har blandt andet været fællestillidsmand for hele Phønix Tag-gruppen, og han arbejder i dag som salgsmontør. Henry Lund har i alle 40 år været tagdækker, og har bevaret sin gejst og arbejdsglæde trods fysiske udfordringer undervejs.

Alle jubilæerne bliver markeret internt i årets løb, oplyser Carsten Ugelvig og tilføjer, at Phønix Tag Esbjerg faktisk har en vaskeægte veteran ansat langt nordpå – deres entrepriseleder Ahrendt Clausen i afdelingen på Grønland har nemlig været ansat i 55 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157