23948sdkhjf

Rambøll etablerer ny arkitektafdeling

To tidligere KPF-partnere i spidsen for ny Aalborg-satsning.

Rambøll har de seneste år investeret betydeligt i arkitektydelser i København og Aarhus med opkøb af Witraz Architects i 2013, tegnestuen GBL i 2014 og Sahl Arkitekter i 2016.

Nu er turen kommet til Aalborg, hvor Rambøll etablerer en arkitektafdeling som en del af kontoret i Prinsensgade.

I spidsen for den nye afdeling står afdelingsleder Thomas Holm og markedsdirektør Christopher Riekehr, som er kommet til Rambøll efter henholdsvis 13 og 11 år hos KPF Arkitekter, hvor de begge har været en del af partnerkredsen.

Der bliver tale om en komplet tegnestue med fokus på integreret design. Afdelingen vil indgå i et tæt fagligt og strategisk samarbejde med Rambølls arkitektafdeling i Aarhus.

- I udgangspunktet består den nye arkitektafdeling af otte medarbejdere, og vi forventer en fordobling næste år. For medarbejderne betyder det at arbejde med integreret design et mere vidtfavnende arbejdsfællesskab og indsigt i andre kompetencer – en indsigt som kan give et bedre afsæt for at bringe egne kompetencer i spil og løfte dem til nye højder. Det er et motiverende spændingsfelt, som jeg er overbevist om, at mange vil føle sig tiltrukket af, siger Thomas Holm i en pressemeddelelse.

Thomas Holm er uddannet bygningskonstruktør og har desuden en diplomuddannelse i projektledelse. Han har siden 2004 arbejdet i KPF Arkitekter, hvor han i 2016 først indtrådte i partnerkredsen og siden blev udnævnt som tegnestuechef i Aalborg.

Christopher Riekehr er uddannet arkitekt MAA og bygningskonstruktør og har arbejdet i KPF Arkitekter siden 2006, heraf de seneste otte år som partner.

 Med den nye afdeling beskæftiger Rambøll godt 175 arkitekter og landskabsarkitekter i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11