23948sdkhjf

Kødgigant har store byggeplaner i Randers

Nyt hovedkontor til 650 ansatte kan stå klar i 2020.

Danish Crown og datterselskabet Tulip planlægger at samle aktiviteterne i et fælles hovedkontor.

Tanken er at beholde Tulips kontorbygning og forbinde den med en tidligere pølsefabrik på nabogrunden, som ombygges til sit nye formål.

Samlet set vil hovedkvarteret blive på ca. 23.000 kvadratmeter. Økonomisk forventes projektet at kunne betale sig selv som følge af synergieffekter, eliminering af spildtid til transport mellem de nuværende adresser, og fordi møder kan holdes i huset i stedet for at leje lokaler ude i byen.

- Vi får i mine øjne muligheden for at skabe en af de mest spændende og innovative arbejdspladser i Østjylland. Hele idéen udspringer af vores 4WD-strategi, hvor vi har en klar målsætning om i langt højere grad at agere som en samlet virksomhed på tværs af koncernen. Med et nyt, fælles hovedkontor for Danish Crown og Tulip vil vi tage et kæmpe skridt i den retning, siger Preben Sunke, CFO og medlem af direktionen i Danish Crown, i en pressemeddelelse.

Han understreger, at projektet er i sin indledende fase, og at intet er besluttet endnu. Bestyrelsen har på sit seneste møde sagt god for at sætte en nærmere undersøgelse i gang. Hvis det endelige projekt godkendes af bestyrelsen, forventes det, at medarbejderne vil kunne flytte ind i begyndelsen af 2020.

Det nye hovedkontor – der vil kunne ses fra motorvej E45 – skal være arbejdsplads for de cirka 650 ansatte, som i dag arbejder på tre forskellige adresser i Randers.

Indendørs er tanken at etablere et innovationskøkken og et masterchef-køkken med modningsrum til oksekød og skinker. I planerne indgår også en historisk udstilling om Danish Crown og en slagterbutik, hvor medarbejderne kan købe ind til aftensmaden fra et udvalg af virksomhedens produkter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125