23948sdkhjf

Ingeniørfirma i vækst udvider ledelsen

AB Clausen ansætter ny teknisk direktør – og har nu udvidet staben fra 4 til 34 i løbet af blot 4 år.

Konstruktionsingeniør Mads Nicolai Jensen er ny teknisk direktør i det rådgivende ingeniørfirma AB Clausen A/S.

Mads Nicolai Jensen er 38 år og kommer fra en stilling som leder af konstruktionsafdelingen i Alectia, som for nylig fusionerede med Niras.

- Med ansættelsen af Mads Nicolai Jensen har vi fået en person med meget stor byggefaglig og ledelsesmæssig erfaring, som kan være med til at videreudvikle og modne virksomheden og gøre os endnu bedre rustet til at gå efter større opgaver inden for både renovering og nybyggeri, siger administrerende direktør Ammar Al-Temimi.

Stillingen som teknisk direktør er nyoprettet, og ansættelsen af Mads Nicolai Jensen skal ses i lyset af den hastige vækst i AB Clausen.

I løbet af fire år er medarbejderstaben udvidet fra 4 til hele 34 personer – takket være stor tilgang af opgaver – og den udvikling skal Mads Nicolai Jensen nu være med til at videreføre.

Han er i øvrigt tilknyttet som lektor på DTU, hvor han underviser en gang om ugen i bærende konstruktioner. Det giver ham også et stort netværk blandt unge ingeniører, som kan komme hans nye arbejdsgiver til gode i forbindelse med rekruttering af nye talenter.

Mads Nicolai Jensens hidtil største projekt var som fagingeniør for de bærende konstruktioner på Novo Nordisk’ nye hovedsæde i Bagsværd. Men den opgave kan meget vel blive overgået af projekter hos hans nye arbejdsgiver.

AB Clausen er nemlig aktuelt involveret i flere store projekter; herunder Postgrunden og Enghave Brygge i København, Fasangården på Frederiksberg og opførelsen af et nyt femstjernet hotel på Bremerholm i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094