23948sdkhjf

82 ungdomsboliger på vej i Aalborg

Boligselskabet Nordjylland og Myrdal Kollegiet fik i sidste uge grønt lys til byggeprojekter med henholdsvis 33 og 49 almene ungdomsboliger.
På et Byrådsmøde i sidste uge besluttede Aalborg Kommune at godkende ansøgninger fra Boligselskabet Nordjylland og Myrdal Kollegiet om byggeri af nye ungdomsboliger.

Projekterne omfatter henholdsvis 1.578 m² og 1.879 m² og skal begge opføres i overensstemmelse med kommunens bæredygtighedsstrategi, der indebærer, at alt alment boligbyggeri skal overholde kravene til energiklasse 1 i BR08.

49 boliger i universitets-område
Myrdal Kollegiet, der er en selvejende institution, ønsker at opføre 49 almene ungdomsboliger på Myrdalstræde ved siden af Nobel Kollegiet, der ligger i Aalborgs universitets-område i den østlige del af byen.

Det samlede bruttoetageareal ventes at blive 1.879 m² fordelt på 31 etværelses- og 17 toværelses lejligheder.

Aalborg Kommune oplyser, at der er givet tilsagn om støtte til projektet ud fra en forventet anskaffelsessum på 38,931 mio. kroner.

Ejendom i Vejgård udvides med tre etager
På Hadsundvej i bydelen Vejgård har Boligselskabet Nordjylland fra Hjørring fået grønt lys til et 1.578 m² stort byggeprojekt med 33 toværelses lejligheder i en eksisterende ejendom.

Ejendommen, der i dag bl.a. rummer apotek og blomsterhandel i stueplan, skal udvides med tre etager til de almene ungdomsboliger, som skal ejes og drives af boligselskabet.

Aalborg Kommune har i den forbindelse givet tilsagn om støtte til projektet ud fra en forventet anskaffelsessum på 33,375 mio. kroner.

Udover de to nævnte projekter godkendte kommunen også bl.a. to ansøgninger med i alt 166 ungdomsboliger , der skal opføres af Boligforeningen Vanggården.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156