23948sdkhjf

Palsgaard Træ skal have ny adm. direktør

Leverandøren af præfabrikerede trækomponenter har afbrudt samarbejdet med adm. direktør Gert Nordingsgaard. Der er brug for andre kompetencer, lyder forklaringen.
I sidste uge valgte bestyrelsen i Palsgaard Træ at tage afsked med adm. direktør Gert Nordingsgaard, der har stået i spidsen for firmaet siden 2007.

Palsgaard Træ indleder nu jagten på en afløser og har indtil videre konstitueret Poul B. Kirkegaard i stillingen. Han er i den forbindelse trådt tilbage fra sin post som bestyrelsesformand.

Poul B. Kirkegaard forklarer over for Horsens Folkeblad, at årsagen til fyringen er, at virksomheden skal gå nye veje, og at der i den forbindelse er brug for en anden lederprofil end Gert Nordingsgaard:

- Gert har gjort et rigtig godt stykke arbejde frem til nu, som vi alle er glade for. Men vi står ved en skillevej og vil arbejde i en anden retning. Derfor er vi blevet enige om, at han fratrådte, siger han til avisen.

Gert Nordingsgaard kom til Palsgaard Træ i 1988 og var i mange år produktchef for træspær og HQL-limtræ, inden han den 1. maj 2007 overtog stillingen som øverste chef fra Mogens Bonfils.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094