23948sdkhjf

White Arkitekter åbner afdeling på Lolland

Med et nyt kontor i Holeby melder det store arkitektfirma sig nu ind i kampen om de kommende års byggeopgaver på Lolland og Falster.
Lolland-Falster er mere end blot en kommende byggeplads for Femernbælt-forbindelsen.

Det mener man hos White Arkitekter, som med etableringen af en afdeling i Holeby ønsker at tage del i områdets kommende erhvervsudfordringer:

- Det er et område med fokus på bæredygtighed og erhvervsudvikling i det hele taget. Og vi mener, at vi inden for vores felt kan tilføre betydelige kompetencer, vurderer direktør Frans Andersen.

Kontoret, der bliver White Arkitekters hidtil sydligste, kommer til at ligge i naturlig forlængelse af firmaets øvrige afdelinger i Femernbælt regionen; Malmö, København og Næstved. I alt har White 10 afdelinger i Sverige og Danmark.

Vil præge den lokale udvikling
White Arkitekter er langt fra ukendte med Lolland-Falster. For øjeblikket arbejder firmaet med ombygningen af Nakskov Sygehus, og i Nykøbing Falster har firmaet gennemført byggeriet af den såkaldte Hal 3.

Whites nye kontor ligger på Videncenter Råhavegård i Holeby. Daglig leder er Lars Garrit, der er projektleder for ombygningen af Nakskov Sygehus. Han er desuden bosiddende på Lolland:

- Vi er naturligvis interesseret i rådgivningsopgaver i og omkring byggeriet af Femernbælt-forbindelsen, men vi ønsker også at markere os som en kompetent ny spiller på holdet blandt erhvervslivet her på Sydhavsøerne og tage del i flere lokale projekter. Vi har både evne og vilje til at bidrage til den lokale udvikling, fortæller Lars Garrit.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093