23948sdkhjf

Geberit ruster sig til fremtidens vvs-marked

Et nyt kunde- og kompetencecenter og dag-til-dag levering er de nyeste strategiske tiltag hos Geberit Danmark. - Rådgivning er vejen frem, lyder det fra landechef Bent Knudsen.
Geberit A/S, der udgør de danske aktiviteter i den schweiziske Geberit-koncern, slog i sidste måned dørene op for et nyt kunde- og kompetencecenter i sammenhæng med det nyetablerede hovedsæde i Lystrup.

Her kombineres showroom med kurser og uddannelsesforløb, og formålet er at skabe et professionelt forum for viden og sparring inden for vvs-installationer.

Rådgivning er vejen frem
Kompetencecentret skal være med til at styrke Geberits position som markedsleder inden for installationssystemer.

Samtidig forventer virksomheden at indgå i yderligere sparring med aktører inden for forsynings- og afløbssystemer, hvor rådgivning om for eksempel korrosion, sikkerhed og hygiejne i rør er vejen frem:

- Vi er i en branche, der de seneste år har mærket presset fra krisen, men samtidig oplever vi en stor efterspørgsel på den erfaring, som Geberit har bygget op gennem mange år. I samarbejde med branchens aktører kan vi kan vi tilbyde de mest optimale bygningsinstallationer, hvad angår både økonomi og teknik, siger landechef Bent Knudsen.

Forventer nyansættelser i Norden
Når der er hentet ny inspiration og viden, skal det være let at føre idéerne ud i livet. Geberits danske hovedsæde huser blandt andet nye lagerfaciliteter, og det gør virksomheden i stand til at levere fra dag til dag.

Det skaber større fleksibilitet for grossister og vvs-installatører og danner grundlag for at styrke de nordiske markedsaktiviteter.

Blandt andet på den baggrund forventer Geberit at øge medarbejderstaben i Norden fra de nuværende 85 til 100.

Fakta om Geberit
• Geberit A/S er en del af den schweiziske Geberit-koncern, der har afdelinger over hele verden.

• Koncernen kunne i 3. kvartal 2010 fremvise en valutajusteret omsætningsvækst på 6,4 %. Samlet set er der i årets første tre kvartaler realiseret en vækst på 5,3 % i lokale valutaer.

• I første halvår 2010 steg koncernens medarbejderstab med 3,7 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094