23948sdkhjf

Rådgiver i vækst rykker ind i Aarhus

Oluf Jørgensen A/S åbner sin femte afdeling.

Stigende ordreindgang får nu Oluf Jørgensen A/S til at åbne sit femte kontor.

Denne gang i Aarhus, hvor det rådgivende ingeniørfirma i forvejen har 15 medarbejdere siddende som en del af Indigo-konsortiets projektkontor, der arbejder med udviklingen af Nyt Aalborg Universitetshospital.

Det er disse medarbejdere, som nu får eget kontor på Kystvejen 17.

- Det er naturligt for os at arbejde videre i Aarhus, og på den måde bibeholde de gode medarbejdere, vi har, og udnytte alle de kompetencer, vi har opbygget, ved at åbne vores eget Aarhus-kontor, siger administrerende direktør Brian Th. Andreasen i en pressemeddelelse.

Oluf Jørgensen A/S åbnede sidste år et kontor i København og har rundet 120 medarbejdere på landsplan.

- Vi har over de seneste par år ansat 15 nye medarbejdere hvert år, og vi ser, at ordrebøgerne vokser over hele landet, siger Brian Th. Andreasen.

Virksomheden er blandt andet med som rådgivende ingeniør på supersygehusene i Odense og Aalborg og på medicinalkoncernen Ferrings nye domicil på Amager.

Placeringen i centrum af Aarhus er valgt, fordi det er et område i udvikling, og fordi mange af Oluf Jørgensens samarbejdspartnere ligger inden for gåafstand.

- Vi ønsker at være en del af et kreativt vækstmiljø og i Aarhus ser vi i høj grad konturerne af en spændende blanding af virksomheder inden for arkitektur, design og kommunikation. Det er en naturlig ramme for os med ingeniørkunst at indgå i, forklarer Kenneth Thonsgaard, der er udnævnt til tegnestuechef på det nye kontor.

Oluf Jørgensen har foruden Aarhus og København afdelinger i Horsens, Odense og Roskilde. Virksomheden realiserede i 2015/16 et overskud på 5 mio. kroner før skat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094