23948sdkhjf

2.000 tons armering leveres ’just in time’

Celsa Steel Service har taget hul på leveringen af de første elevatorskakte og trappetårne til udvidelsen af Hvidovre Hospital.

Elevatorskakte og trappetårne støbes lige nu på det store projekt Nyt Hvidovre Hospital, hvor Celsa Steel Service leverer klip-og-buk-armering til byggeriets første fase.

Ølstykke-virksomheden, som siden 2006 har været en del af den spanske Celsa-koncern, skal over de næste par år levere cirka 2.000 tons armering til LM Byg, der har råhusentreprisen på byggeriet af den nye hospitalsfløj.

Hovedparten af Celsas leverance er rullearmering, som fremstilles individuelt og projekttilpasset. Rullerne leveres ’just-in-time’, fordi pladsen på byggepladsen er stærkt begrænset.

- ’Just-in-time’-levering er nødvendig, da armeringen grundet den trange oplagsplads kun bliver oplagret kortvarigt på pladsen for derefter at blive monteret samme dag eller få dage efter leverancen. Det er uhyre vigtigt, at alting sker i den rigtige rækkefølge, da udførelsen af etagedækkene er på kritisk tidslinje i forhold til færdiggørelsen, fortæller projektleder Jesper Damkjær Nørrelund fra LM Byg i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109