23948sdkhjf

Building Green skal bygge videre på en succes

Sidste års messe slog alle rekorder. I næste uge slår et udsolgt Forum dørene op igen.

- Bæredygtighed er ikke bare en døgnflue, men derimod en dagsorden i branchen, som vil fortsætte med at udfolde sig, sagde projektleder Sarah Elhauge, da Building Green sidste år lukkede ned efter sin hidtil mest succesfulde messe.

Siden har Building Green-holdet – med pæn succes – for første gang udfoldet sig i Aarhus. Og i næste uge står København igen for tur, når Forum for syvende gang åbner dørene.

- Både i forhold til udstillingen og konferenceprogrammet er der i år et endnu større fokus på bæredygtighed. Vi prøver at nå hele vejen rundt om det bæredygtige byggeri, for vores intention er, at der skal være noget for alle i branchen. Det, synes jeg, er lykkedes. Emnerne og debatterne er toprelevante, og det er de øverste beslutningstagere, der er med, siger Sarah Elhauge.

To ministre og matchmaking-app
Årets program tæller en perlerække af både danske og internationale navne inden for det bæredygtige byggeri. Og de opmærksomme har sikkert bemærket, at både energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen deltager i Forum.

- For første gang har vi hele to ministre på programmet, og så glæder vi os meget til at præsentere spændende og visionære folk som Thomas Rau, Jason Roberts og Wolfgang Frey, der virkelig kan inspirere branchen, siger Sarah Elhauge.

Blandt de nye tiltag i år Den Bæredygtige Markedsplads, der er er et særligt udstillerområde for iværksættere og studerende. Building Green introducerer også matchmaking-app’en Mingla, som blev anvendt under sommerens Folkemøde på Bornholm. Og så har man valgt at dedikere et større område til en udstilling om det ambitiøse boligprojekt Circle House.

- Vi forsøger hele tiden at forny os, og udstillingen om Circle House er et eksempel på dette. Her kan man møde folkene bag og se mockups fra projektet, fortæller Sarah Elhauge.

Jysk udvidelse kan koste på besøgstallet
For knap to uger siden kunne Building Green melde udsolgt af stande. Dermed bliver næste uges event den hidtil største. I hvert fald målt på udstillere.

Om mindre end seks måneder afholdes Building Green Aarhus nemlig for anden gang, og derfor vil arrangørerne ikke sætte sig som mål, at messen i Forum skal slå sidste års besøgsrekord.

- Vi forventer som udgangspunkt lidt færre besøgende i Forum, nu hvor vi har etableret Building Green i Aarhus. Men lige nu har vi faktisk flere forhåndstilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år. Jeg tør ikke sige, om vi ender lidt højere eller lidt lavere. Vi håber bare, at folk igen får en god oplevelse, og at det er de rigtige, der kommer, siger Sarah Elhauge.

Over 170 virksomheder er med i Forum, og de har alle udfyldt en bæredygtighedserklæring for at få lov til at udstille.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Building Green København 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109