23948sdkhjf

Brdr. Thybo og Co skifter navn

Som afslutningen på et generationsskifte bliver Brdr. Thybo og Co til Lph Byg, der vil satse målrettet på hoved- og totalentrepriser i lokalområdet.

”Alt er ikke helt, som det plejer”, skriver Brdr. Thybo og Co, hvis man i dag lægger vejen forbi virksomhedens hjemmeside.

Årsagen er, at det ti år gamle entreprenørfirma pr. 1. november 2017 skifter navn til Lph Byg.

De nuværende ejere; Jacob Sehested Petersen, Peter Leth og Ole Hummeluhr, har lagt bogstaver til det nye navn og kapper dermed endegyldigt båndet til det stiftende brødrepar; Erling og Niels Peter Thybo.

Samtidig benytter selskabet lejligheden til at indskærpe, at der strategisk fokus er hoved- og totalentrepriser inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i Østjylland:

- Vi arbejder med tre afgrænsede segmenter og målretter vores indsats herimod for at sikre, at vi har de nødvendige referencer inden for alle områder, siger direktør Ole Hummeluhr.

Strategien lanceres under overskriften ”Byggeri til Østjylland”, som vil være Lph Bygs udgangspunkt og omdrejningspunkt, funderet på en stærk, partnerorienteret tilgang til opgaverne:

- Vi vil ikke gøre som mange andre, der mener, at de skal flyve over vandet for at finde opgaver. Vi satser på at levere varen lokalt i Østjylland. Dybest set ønsker vi at yde den samme service inden for det samme geografiske område, som vi har gjort de sidste ti år, understreger Ole Hummeluhr.

Lph Byg har de seneste 2½ år haft adresse i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg og beskæftiger otte medarbejdere. Virksomheden er aktuelt involveret i flere projekter rundt omkring i det østjyske, herunder som hovedentreprenør på ombygningen af Ry Højskole og på boligbyggeriet Rørfabrikken i Horsens.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125