23948sdkhjf

Byggeriet af Greves nye erhvervsområde er skudt i gang

Om et års tid er første etape af Greve Distribution Center (GDC) en realitet.

Det belgiske ejendomsudviklings- og investeringsfirma MG Real Estate skal opføre et 100.000 kvadratmeter moderne distributionscenter på et samlet grundareal på 230.000 kvadratmeter.

Det er første gang, at den belgiske aktør investerer i et udviklingsprojekt på dansk jord. Den udenlandske investor har overtaget ejerskabet af projektet fra Stender Projektudvikling, og mandag i denne uge blev det første officielle spadestik taget.

- Jeg er stolt over, at Greve Kommune lægger jord til det her kæmpeprojekt, sagde borgmester Pernille Beckmann, der fik æren af at stikke spaden i jorden sammen med den belgiske investor Ignace De Paepe.

Byggeriet af GDC sættes i gang i begyndelsen af det nye år. Planen er, at de første virksomheder kan flytte ind i slutningen af 2018 med forventeligt op til 300-400 nye arbejdspladser i GDC, når hele byggeriet om to år er indflytningsklart.

GDC kaldes et eksempel på fremtidens moderne distributionscenter. Faciliteterne skal indrettes med en avanceret og fleksibel lagerløsning med mulighed og plads til at udvide, når det er nødvendigt for de virksomheder, der lejer sig ind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11