23948sdkhjf

Friis & Moltke bag 271 ungdomsboliger - opdateret

Andelsboligforeningen Himmerland har netop udbudt to etagebyggerier på henholdsvis ca. 6.500 m² og 7.000 m². Begge projekter skal opføres i lavenergiklasse 1.
Det ene projekt omfatter 130 boliger og skal bygges på Langagervej i Aalborg Øst, mens det andet omfatter 141 boliger på Niels Bohrs Vej i samme bydel.

Bebyggelsen på Langagervej, der har et budget på 75,6 mio. kroner eksklusiv moms, får en kvadratisk form med gårdhave/atrium i midten samt tilhørende parkeringsplads.

På Niels Bohrs Vej koster 76 mio. kroner, og her er det planen at opføre tre adskilte bygninger, som hver vil indeholde et overdækket atriumrum.

Foran bebyggelsen placeres en 'Rambla' med bål- og aktivitetsplads. Der etableres desuden et kælderfestrum under den midterste bygning med indgang fra 'Ramblaen'.

Seks fagentrepriser på hvert projekt
Bag de to projekter står arkitektfirmaet Friis & Moltke sammen med ingeniøren Lindgaard A/S og landskabsarkitekter fra Rossels Tegnestue. Kuben er tilknyttet som bygherrerådgiver.

I begge tilfælde er byggearbejdet opdelt i seks fagentrepriser, og Himmerland forventer at indbyde 5-7 aktører i prækvalifikation til hver af entrepriserne.

Fristen for at komme i betragtning er den 3. januar 2011, og kontrakterne ventes at få en længde på 16 måneder.

Læs mere under Licitationer/udbud her på Building Supply:
Projektet på Niels Bohs Vej
Projektet på Langagervej
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101