23948sdkhjf

Islands Brygge får et nyt hotel i 2019

PFA skyder 200 mio. kroner i ombygningen af en klassisk ejendom, der bliver hotelkæden Guldsmedens tiende hotel.

Københavns Kommune har godkendt et lokalplanstillæg, der baner vej for, at PFA’s ejendom i Gullfossgade på Islands Brygge kan omdannes til hotel.

Den samlede investering udgør cirka 200 mio. kroner – inklusiv en projekteret ombygning – og hvis alt går vel, kan det nye ”Bryggen Guldsmeden” slå dørene op for sine første gæster i løbet af 2019.

Hos Guldsmeden Hotels ser indehaver Marc Weinert frem til at åbne sit tiende hotel, der kommer til at rumme godt 200 værelser fordelt på 7.159 kvadratmeter.

- Vi glæder os til samarbejdet med PFA, og til for første gang at være inde over en ombygning fra bunden, hvor vi kan miljøoptimere på energiforbruget, blandt andet med genbrug af badevand. Vores drift har altid været fokuseret på bæredygtighed, og nu kan en af vores bygninger også følge med de grønne ambitioner, siger Marc Weinert.

Arbejdet med at konvertere bygningen til hotel sker i samarbejde med Over Byen Arkitekter, og det er Marc Weinerts eget byggefirma, Byggruppen, der skal stå for totalentreprisen. Han håber, at ombygningen kan gå i gang i løbet af sommeren næste år.

Ejendommen på Gullfossgade er en del af Ejendomsselskabet New York Amager ApS, nu PFA Islands Brygge ApS, som PFA overtog i januar 2017. Selskabet ejer ligeledes en 8.988 kvadratmeter stor kontorejendom på Artillerivej, som er fuldt udlejet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095