23948sdkhjf

Casa flytter københavner-kontor

Pladsen i Nordhavn er blevet for trang, og derfor flytter afdelingen nu til Søborg.

Casa flyttede i sommer hovedkontoret i Horsens til nye, større lokaler og nu er turen kommet til afdelingen i København.

Her er Casa vokset så meget, at der ikke længere er plads nok i de lejede lokaler i Pakhus 54 på Sundmolen i Nordhavn. I den første weekend af december rykker entreprenøren derfor til Officepark Søborg på Vandtårnsvej i Søborg.

- Vi oplever dagligt, at det tager tid at komme igennem byen, og vi mangler plads. Plads til at afholde møder med bygherrer og rådgivere, plads til projektkontor og plads til at samles til personalemøde. Det får vi alt sammen i Søborg, hvor der er fine fællesfaciliteter som konferencerum og kantineområde. Medarbejderne glæder sig meget til de nye, lyse lokaler med godt arbejdsklima og til at kunne undgå den værste trafik og bedre planlægge dagene, siger Per Semmling, direktør for Casa i København.

Han oplyser endvidere, at Casa har valgt at bibeholde det nuværende lejemål i Nordhavn. Her vil der fremover være byggeledelseskontor og projekt-showroom.

Cirka 40 procent af Casas 150 ansatte har base på Sjælland, og knap halvdelen af virksomhedens byggeaktiviteter er funderet i Storkøbenhavn.

Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11