23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Rambøll og Niras

Sweco
Jeppe Rølmer, 41 år, er ansat som gruppeleder i miljøafdelingen på Swecos kontor i Glostrup. Jeppe er civilingeniør med en Ph.d. i grundvandsmodellering og stoftransport, skal varetage ledelsen af miljøafdelingens medarbejdere, der på tværs af Swecos kontorer arbejder med opgaver inden for natur, grundvand og industrimiljø, herunder VVM, vandplaner, naturforvaltning, grundvandsressourcer og -sænkning, luftforurening og myndighedskontakt. Herudover vil Jeppe have fokus på kunder og markedsudvikling i samarbejde med den øvrige ledelse i miljø.

Jeppe kommer fra en stilling som teamchef hos Geo, hvor han udover sin funktion som teamchef for en række medarbejdere var projektleder for store geotekniske og hydrogeologiske forundersøgelser samt design og udførelse af grundvandssænkninger.

Rambøll
Asger Knudsen, civilingeniør, er ny executive direktør for Transport i Rambøll i Danmark. Asger Knudsen har været i Rambøll i 27 år og har haft en længere række specialist- og lederroller, og kommer senest fra en stilling som seniordirektør i Transport Øst. Som nyuddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet fik han job inden for bro- og tunnelvedligehold i Rambøll og var gennem 1990’erne ofte involveret i internationale projekter. Det blev til mere end 10 forskellige lande på flere kontinenter.

Forretningsenheden på 700 medarbejdere rådgiver om transport og infrastrukturprojekter, mobilitet, geoteknik, jernbaner, broer, tunneller, havne mv.

Niras
Claus Otto Nielsen, 55 år, er pr. 8. januar ansat som markedschef i Niras i Aarhus og Aalborg. Han kommer fra et lignende job i Cowi og har arbejdet med byudvikling- og omdannelse gennem mere end 20 år i Danmark og i udlandet.

Hos Niras skal Claus Otto især arbejde med opgaver inden for arealudvikling, byudvikling og by-omdannelse med fokus på helhedsorienterede, tværfaglige løsninger for fremtidens bæredygtige byer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141